Pranvera është mënyra
sesi natyra thotë
"le të udhëtojmë"!
Është gjithmonë
verë
diku!
Zbuloni vendet më
mahnitëse në stinën e
vjeshtës!
Ndjeni emocionet
e dimrit!
Pranvera është e natyrës
sesi natyra thotë
"le të udhëtojmë"!
Është gjithmonë
verë diku!
Zbuloni vendet më
mahnitëse në stinën e
vjeshtës!
Ndjeni emocionet
të dimrit!
Rreth nesh

Ne ju ndihmojmë të

planifikoni udhëtimin tuaj!

Landways International (ish Albanian Experience) është një kompani me bazë në Shqipëri, e cila u krijua në vitin 1995 me një themelues dhe pronar të vetëm Z.Gazmend Haxhia, i cili vazhdon të jetë i vetmi aksioner dhe shefi i strategjisë së kompanisë, ku aktualisht, falë punës dhe eksperiencës së gjatë, Landways është një nga operatorët më dinamikë në Ballkan dhe Europën Juglindore.

Z. Haxhia gjithashtu është bashkëthemelues dhe pronar i Përfaqësisë së Automjeteve OPEL, Bashkëpronar dhe bashkë - themelues i Universitetit POLIS me qendër në Tiranë, Themelues dhe aksioner i vetëm i Akademisë Shqiptare të Drejtimit dhe Sigurisë, e vetmja Akademi e këtij lloji në Ballkan.

Evente

Si Ekspertë të Konferencës, ne jemi të gatshëm t'ju asistojmë në organizimin e konferencave, konventave apo seminareve tuaja në Shqipëri dhe në rajonin e Ballkanit. Ne operojmë si organizator konferencash me shërbim të plotë, duke ofruar një gamë të gjerë asistence në:

Albania Experience ka një njohuri dhe përvojë të gjerë në organizimin e konferencave, konventave dhe seminareve në Shqipëri dhe pjesë të tjera të rajonit të Ballkanit.

AE operon si një ofrues i plotë i shërbimit të konferencave, duke ofruar një gamë të gjerë asistence në:

Paketa udhëtimi

Destinacione perfekte

Landways International ofron një gamë të gjerë shërbimesh hyrëse përfshirë turne standarte dhe të mëdha, turne të personalizuara për individë, çifte etj. Paketa me interes të veçantë, si ture arkeologjike dhe historike, hiking, trekking, rafting, peshkim dhe zhytje. Akomodimi që ofron Landways International është i bazuar në cilësi, rehati dhe komoditet.
si Ture Arkeologjike dhe Historike, Hiking, Trekking, Rafting, Peshkimi dhe Zhytje. Akomodimi i Landways International bazohet në cilësinë, komoditetin dhe komoditetin.

Makina me qira

Landways International është zgjedhur si partneri zyrtar i Avis dhe Budget Rent-a-Car Albania. Me më shumë se 500 makina, ne jemi në gjendje të përmbushim nevojat e klientëve tanë.

Në Avis mund të gjeni shërbime shtesë si:

Landways është zgjedhur si partneri zyrtar i Avis dhe Budget Rent-a-Car Albania. Me më shumë se 500 makina, ne jemi në gjendje të përmbushim nevojat e klientëve tanë.

Në Avis mund të gjeni shërbime shtesë si:
Kroçere

Landways ka një përvojë tashmë të provuar në menaxhimin e anijeve ndërkombëtare të cilat vijnë në tre portet kryesore të Shqipërisë, në Durrës, Sarandë dhe Vlorë, duke mbuluar të gjitha aktivitetet e kërkuara në portet shqiptare. Fuqia jonë janë stafi ynë dhe angazhimi solid për të bërë gjithnjë gjënë më të mirë për klientët tanë. Ky ekip i përkushtuar përfaqëson një bazë aftësish të larmishme dhe një përvojë disa vjeçare, e cila mbulon të gjitha shërbimet e nevojshme për lejimin e një anije për t’u larguar nga një port, si çertifikata, e cila tregon se të gjitha taksat ose tarifat e nevojshme janë paguar.

Bileta

Landways International ofron bileta në të gjithë botën me çmime konkuruese.

Partneriteti ynë me grupin AVIS dhe Budget Rent-a-Car Albania, vendndodhjet tona strategjike me disa zyra në hotelet kryesore duke ju bashkuar efikasiteti, fleksibiliteti dhe burime të ndryshme njerëzore, sigurojnë një nivel të lartë shërbimi për klientët tanë.

Lajme

Këshilla udhëtimi

Dëshmi nga

Klientë të kënaqur!

Keni humbur fjalëkalimin tuaj?

E themeluar në janar 2005 në Tiranë, Shqipëri me emrin Albania Experience, e cila më vonë u ndryshua në Landways International, kjo kompani është tashmë një nga operatorët tokësorë më dinamikë në Ballkan dhe Evropën Juglindore.

Adresë

Rruga “Themistokli Germenji”, prane zones se TVSH, shk. 1; k.1, Tiranë

Telefoni

Email