Karriera

Stafi ynë

Njihuni me ne!

Gazmend Haxhia
President
Neritan Selita
CEO
Anila Haxhia
COO
Migena Hasa
CFO
Nevin Omuri
Shefi i Prokurimit
Solida Dibra
Shefi i HR
Karriera

Bashkohuni me skuadrën tonë!

Keni humbur fjalëkalimin tuaj?

E themeluar në janar 2005 në Tiranë, Shqipëri me emrin Albania Experience, e cila më vonë u ndryshua në Landways International, kjo kompani është tashmë një nga operatorët tokësorë më dinamikë në Ballkan dhe Evropën Juglindore.

Adresë

Rruga “Themistokli Germenji”, prane zones se TVSH, shk. 1; k.1, Tiranë

Telefoni

Email