Kroçere

Ajo që filloi si një aktivitet i vogël në portin e Durrësit, me kalimin e viteve Landways u rrit në një kompani të fortë dhe me reputacion, duke u bërë sot një nga agjencitë më të mëdha të transportit që operon në Shqipëri. Ne nuk mund ta kishim arritur këtë pa mbështetjen e klientëve tanë besnikë dhe të rëndësishëm, partnerëve tanë lokal të shkëlqyer dhe punonjësve tanë të përkushtuar të cilët vazhdimisht përpiqen të japin më të mirën e tyre çdo ditë. Landways ka një përvojë tashmë të provuar në menaxhimin e anijeve ndërkombëtare të cilat vijnë në tre portet kryesore të Shqipërisë, në Durrës, Sarandë dhe Vlorë, duke mbuluar të gjitha aktivitetet e kërkuara në portet shqiptare. Fuqia jonë janë njerëzit tanë dhe angazhimi solid për të bërë gjithnjë gjënë më të mirë për klientët tanë. Ky ekip i përkushtuar përfaqëson një bazë aftësish të larmishme dhe një përvojë disa vjeçare, e cila mbulon të gjitha shërbimet e nevojshme për lejimin e një anije për t’u larguar nga një port, si çertifikata e cila tregon se të gjitha taksat ose tarifat e nevojshme janë paguar..

Landways ofron një gamë të gjerë shërbimesh të thjeshta dhe të avancuara të transportit dhe të agjensisë turistike; mbështetje të plotë logjistike si dhe aktivitete chartering. Në Landways ne kemi aftësinë, fleksibilitetin dhe gatishmërinë për t'u përshtatur me nevojat dhe kërkesat specifike të klientëve tanë. Ekipi ynë punon në unitet me përfaqësuesit e anijeve të lundrimit, duke organizuar një proces të dyfishtë të markës për të kryer një udhëtim të gjitha në një - midis tokës dhe anijes së lundrimit.

Agjent udhëtimi

Operatori i udhëtimeve me kroçere

Agjensia e jahteve

Anije lundrimi me qira

Keni humbur fjalëkalimin tuaj?

E themeluar në janar 2005 në Tiranë, Shqipëri me emrin Albania Experience, e cila më vonë u ndryshua në Landways International, kjo kompani është tashmë një nga operatorët tokësorë më dinamikë në Ballkan dhe Evropën Juglindore.

Adresë

Rruga “Themistokli Germenji”, prane zones se TVSH, shk. 1; k.1, Tiranë

Telefoni

Email