Evente

Si Ekspertë të Konferencës, ne jemi të gatshëm t'ju asistojmë në organizimin e konferencave, konventave apo seminareve tuaja në Shqipëri dhe në rajonin e Ballkanit.

Ofrimi i ambienteve të konferencave të organizuara në një ambient të ri, të nivelit më të lartë në ndërtim, siguron një larmi opsionesh për eventin e klientit tonë. Ne ofrojmë shërbime të menaxhimit të konferencave me standarde të larta, talent organizativ, njohje të plotë të zonës dhe tarifa konkurruese. Ne organizojmë konferenca dhe konventa për mbi 1000 pjesëmarrës në Shqipëri dhe kryeqytete të ndryshme të Ballkanit dhe gjithashtu takime dhe seminare të vogla në resorte, parqe kombëtare dhe fshatra. Zgjedhja e gjerë e opsioneve të catering dhe aktiviteteve after-hour do t'i kënaqë pjesëmarrësit dhe do të krijojë atmosferën e duhur për punë produktive gjatë konferencës. Udhëtimet para dhe pas konferencës, programet për personat shoqërues dhe programet sociale, do të prezantojnë thesaret kulturore të rajonit si dhe do të njohin ndryshimet e ditëve të sotme.

Si Ekspertë të Konferencës, ne jemi të gatshëm t'ju asistojmë në organizimin e konferencave, konventave apo seminareve tuaja në Shqipëri dhe në rajonin e Ballkanit.

Në Landways International, ne e kuptojmë sa e rëndësishme është për konferencat për sa i përket shpërndarjes së mesazheve dhe ndërtimit të momentit dhe, më konkretisht, sa jetik është menaxhimi efektiv i konferencës në drejtim të arritjes së atij qëllimi. Për këtë arsye, ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh në:

Rezervoni eventin tuaj!

Keni humbur fjalëkalimin tuaj?

E themeluar në janar 2005 në Tiranë, Shqipëri me emrin Albania Experience, e cila më vonë u ndryshua në Landways International, kjo kompani është tashmë një nga operatorët tokësorë më dinamikë në Ballkan dhe Evropën Juglindore.

Adresë

Rruga “Themistokli Germenji”, prane zones se TVSH, shk. 1; k.1, Tiranë

Telefoni

Email