Vlerësime

Gjatë rrugëtimit tonë në gjithë këto vite kemi qenë të nderuar të merrnim çmime të ndryshme për cilësinë maksimale të shërbimeve që ne ofrojmë për klientët tanë!

Keni humbur fjalëkalimin tuaj?

E themeluar në janar 2005 në Tiranë, Shqipëri me emrin Albania Experience, e cila më vonë u ndryshua në Landways International, kjo kompani është tashmë një nga operatorët tokësorë më dinamikë në Ballkan dhe Evropën Juglindore.

Adresë

Rruga “Themistokli Germenji”, prane zones se TVSH, shk. 1; k.1, Tiranë

Telefoni

Email