Makina me qira

AKOMODIMI

Landways International ofron tarifa të kontratave për qindra hotele në Shqipëri, Mal të Zi dhe Maqedoni, si dhe kudo tjetër në Evropë dhe në shumë destinacione biznesi si Austria, Gjermania, Italia, Zvicra, Britania e Madhe, etj, si dhe destinacionet e kohës së lirë si Greqia, Turqia, Egjipti midis të tjerësh.

Landways International garanton tarifat më të mira të mundshme në çdo hotel në Shqipëri dhe veçanërisht në hotelet më të rëndësishëm në Tiranë siç janë MAK, Rogner Europapark dhe Tirana International Hotel.

SIGURIMI I UDHËTIMIT

Landways International partnerë me kompanitë më të mira të sigurimeve në rajonin e Ballkanit. Kompania ofron Sigurime Shëndetësore Ndërkombëtare, si dhe lloje të tjera të sigurimeve.

TRANSPORTI DHE MAKINA ME QIRA

Landways International, në partneritet me Avis Rent a Car dhe Budget Car Rental, udhëheqës botërorë në biznesin e makinave me qira, ofron shërbime komode të transportit në Shqipëri dhe rajon.

Nëpërmjet këtyre partnerëve, Landways International mund të organizojë shërbime të transportit vajtje-ardhje për çdo udhëtar ndërkombëtar midis Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës dhe një destinacioni tjetër në vend.

TRANSPORTI DHE MAKINA ME QIRA

Landways International, në partneritet me Avis Rent a Car dhe Budget Car Rental, udhëheqës botërorë në biznesin e makinave me qira, ofron shërbime komode të transportit në Shqipëri dhe rajon.

Nëpërmjet partnerëve Landways International mund të koordinojë shërbimet e marrjes dhe dërgimit për miqte tuaj ndërkombëtarë në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës.

 

AKOMODIMI

Landways International ofron tarifa të kontratave për qindra hotele në Shqipëri, Mal të Zi dhe Maqedoni, si dhe kudo tjetër në Evropë dhe në shumë destinacione biznesi si Austria, Gjermania, Italia, Zvicra, Britania e Madhe, etj, si dhe destinacionet e kohës së lirë si Greqia, Turqia, Egjipti midis të tjerësh.

Landways International garanton tarifat më të mira të mundshme në çdo hotel në Shqipëri dhe veçanërisht në hotelet më të rëndësishëm në Tiranë siç janë MAK, Rogner Europapark dhe Tirana International Hotel.

SIGURIMI I UDHËTIMIT

Landways International partnerë me kompanitë më të mira të sigurimeve në rajonin e Ballkanit. Kompania ofron Sigurime Shëndetësore Ndërkombëtare, si dhe lloje të tjera të sigurimeve.

Keni humbur fjalëkalimin tuaj?

E themeluar në janar 2005 në Tiranë, Shqipëri me emrin Albania Experience, e cila më vonë u ndryshua në Landways International, kjo kompani është tashmë një nga operatorët tokësorë më dinamikë në Ballkan dhe Evropën Juglindore.

Adresë

Rruga “Themistokli Germenji”, prane zones se TVSH, shk. 1; k.1, Tiranë

Telefoni

Email