Flota jonë

Njihuni me Flotën tonë

Ne investojmë në flotën e autobusëve dhe trajnerëve tanë. Jemi krenarë që kemi një flotë të madhe autobusësh dhe trajnerësh në skuadrën tonë. Në 2012 Albania Experience (tani Landways International) investoi në 10 trajnerë të rinj dhe në 2019 shtatë trajnerë të rinj që u bashkuan flotës sonë. Në flotën tonë kemi marka si Scania, Setra, Vanhool etj. Ekipi ynë i përkushtuar i suportit, si në zyrat tona ashtu edhe jashtë sigurojnë një shërbim të plotë gjatë gjithë kohës 24/7.

Në 2012 Albania Experience (tani Landways International) investoi në 10 trajnerë të rinj dhe në 2019 shtatë trajnerë të rinj që u bashkuan flotës sonë. Në flotën tonë kemi marka si Scania, Setra, Vanhool etj.

Ekipi ynë i përkushtuar i suportit, si në zyrat tona ashtu edhe jashtë sigurojnë një shërbim të plotë gjatë gjithë kohës 24/7.

Secila prej automjeteve tona qw bëhet pjesë e familjes Landways i kushtojmë shumë kujdes në mirëmbajtjen e tyre. Aq sa çdo mjet ka një emër dhe personalitet!

Keni humbur fjalëkalimin tuaj?

E themeluar në janar 2005 në Tiranë, Shqipëri me emrin Albania Experience, e cila më vonë u ndryshua në Landways International, kjo kompani është tashmë një nga operatorët tokësorë më dinamikë në Ballkan dhe Evropën Juglindore.

Adresë

Rruga “Themistokli Germenji”, prane zones se TVSH, shk. 1; k.1, Tiranë

Telefoni

Email