Bileta

Që nga viti 2008, Landways International është një agjent i akredituar nga IATA, që atëherë ne ofrojmë bileta ajrore në të gjithë botën me çmime konkurruese.

Partneriteti ynë me grupin AVIS dhe Budget Rent-a-Car Albania, vendndodhjet tona strategjike me disa zyra në hotelet kryesore duke ju bashkuar efikasiteti, fleksibiliteti dhe burime të ndryshme njerëzore, sigurojnë një nivel të lartë shërbimi për klientët tanë.

Që nga viti 2008, Landways International është një agjent i akredituar nga IATA, që atëherë ne ofrojmë bileta ajrore në të gjithë botën me çmime konkurruese.

Partneriteti ynë me grupin AVIS dhe Budget Rent-a-Car Albania, vendndodhjet tona strategjike me disa zyra në hotelet kryesore duke ju bashkuar efikasiteti, fleksibiliteti dhe burime të ndryshme njerëzore, sigurojnë një nivel të lartë shërbimi për klientët tanë.

Le të udhëtojmë
së bashku!

Agjentë udhëtimi

Staf profesional për çdo shërbim të ofruar

Vende marramendëse

Destinacione perfekte për t’u eksploruar

Besim & Siguri

Udhëtim i sigurtë për çdo klient që na beson

Çmimet më të mira

Komoditet në çdo udhëtim me tarifat më të mira në treg

Rezervoni biletën tuaj!

Keni humbur fjalëkalimin tuaj?

E themeluar në janar 2005 në Tiranë, Shqipëri me emrin Albania Experience, e cila më vonë u ndryshua në Landways International, kjo kompani është tashmë një nga operatorët tokësorë më dinamikë në Ballkan dhe Evropën Juglindore.

Adresë

Rruga “Themistokli Germenji”, prane zones se TVSH, shk. 1; k.1, Tiranë

Telefoni

Email