10 këshilla për t'i mbijetuar një fluturimi të gjatë

Gjëja më e rëndësishme kur fluturoni për një kohë të gjatë është rehatia! Nëse llogaria juaj bankare nuk është e madhe…

14 këshilla të paketimit gjenial për t'ju ndihmuar të udhëtoni si profesionist

Të shkosh me pushime është më e mira. Jo aq argëtuese? Përpjekja për të futur veshjet tuaja më të lezetshme në valixhen tuaj. Me të vërtetë,…

Çfarë duhet të dini përpara se të udhëtoni në Shqipëri

Shqipëria është një nga vendet më interesante në Evropë dhe një nga më miqësoret – ndoshta pjesërisht…